FII PARTENER OFERTE SPECIALE CONTUL MEU CONTACT

Colantul Auto

06/16/2020
de catre

Daca ai avut în vedere o vopsea personalizata, s-ar putea sa fie timpul sa va gânditi mai bine la o colantare. Avem acces la o mare varietate de folii concepute de cei mai importanti producatori de colant auto din lume. Totul, de la negru mat standard, la satinuri, cromuri, camuflaje si multe altele.

Ce este colantul auto?

Colantul auto vine in diferiteforme si dimensiuni. Învelisurile încep ca foi mari de film de vinil cu suport de adeziv, concepute special pentru aplicarea pe autovehicule, puse la dispozitie într-o varietate de stiluri si finisaje. Unele folii reprezinta o schimbare completa a culorilor în finisajele mate, satinate sau lucioase, precum si aspectul crom, „fibra de carbon” si nu numai. Învelisurile autovehiculelor pot consta, de asemenea, din modele personalizate care contin imagini, fotografii, elemente grafice sau elemente de marca pentru a reprezenta o afacere sau un grup sau ca „accente” asupra caracteristicilor autovehiculului, precum ornamente, spoilere, plafoane, etc. Într-adevar, posibilitatile sunt nesfârsite; Progresele recente ale tehnologiei de productie de colant au creeat, de asemenea, colant cu texturi precum piele, aligator, piele de sarpe sau filme holografice si 3D!

Cat costa colantul auto?

Fiecare vehicul si aplicare sunt diferite, deci pretul depinde într-adevar de tipul proiectului de colantare a autovehiculului. O colantare completa include rame interioare si praguri - acest nivel de acoperire a autovehiculului este recomandat celor care doresc o schimbare completa a culorii si este evident cel mai costisitor. Învelisurile partiale fara rame si praguri sunt mai ieftine, dar în cele din urma nu vor avea aceelasi aspect ca aplicariile integrale.

Cat timp va rezista colantul?

Perioada de viata a colantului depinde de cât de bine este îngrijit filmul, de cât de mult stres suporta zi de zi, si de calitatea instalarii. Unele folii dureaza mai mult decât altele, iar cu cât sunt mai groase, cu atât pot suferi mai multe daune. Sunt autovehicule infoliate care petrec mult foarte timp pe drum, iar foliile instalate au supravietuit mai mult de 5 ani fara sa fie nevoie sa fie re-instalate sau sa se deterioreze.

Se poate inlatura colantul?

Da. Desi este un proces obisnuit de întreprins, oferim servicii de înlaturare a colantului, precum si instalare, si am fi bucurosi sa va asistam. Contactati-ne pentru mai multe informatii despre ce tip de folie doriti sa eliminati si va vom ajuta sa reveniti la vopseaua originala!

Cum se ingrijeste colantul?

Îngrijirea corecta a colantului începe cu elementele de baza. Mentinerea suprafetei autovehiculului curata este preocuparea principala, astfel încât spalarea frecventa a mâinilor pentru a elimina contaminantii suprafetei este necesara.

Protejeaza colantul vopseaua?

Majoritatea foliilor opace si texturate sunt subtiri si flexibile, astfel încât sa se poata întinde usor în timpul aplicarii. Din pacate, foliile mai subtiri sunt mai predispuse la esec si de obicei nu ofera prea multa protectie vopselei. Cu toate acestea, unele pelicule de colant sunt atât de groase încât pot adauga un strat de protectie. Folia obisnuita nu va avea o protectie prea mare impotriva pietrelor mari sau rezidurilor rutiere.

Vopsea sau colant, care este optiunea mai ieftina?

Exista avantaje si dezavantaje pentru colantarea sau vopsirea autovehiculului dvs. si, în mod normal, o vopsea de înalta calitate va costa la fel de mult daca nu chiar mai mult decât o folie de înalta calitate. O vopsea ieftina este rareori un lucru bun, iar pastrarea vopselei originale este un lucru pe care îl pretuim. Desi este mai ieftin sa efectuati o vopsire usoara pe autovehicul pentru o schimbare de culoare, acestuia ii va scadea valoarea si va face mai dificila vanzarea. Un colant poate fi îndepartat cu usurinta, nu prezinta riscul de incoerente care vin cu o vopsea ieftina si poate creste valoarea revânzarii potentialilor cumparatori daca intentioneaza sa pastreze autovehiculul infoliat.

Ce se intampla daca colantul meu se deterioreaza?

Exista câteva cursuri de actiuni pe care le putem întreprinde în functie de modul în care colantul dvs. este deteriorat, de unde s-a produs avaria si de cât de extinsa este. Cel mai rau scenariu, colantul trebuie înlaturat în întregime, dar mai mult ca sigur vom putea sa eliminam doar o sectiune a foliei si sa o înlocuim cu o noua piesa care a ramas din instalare. Aceste rezolvari variaza in functie de designul sau aspectul colantului dvs. si de unde zona in care este localizata deteriorarea.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua