OFERTE SPECIALE CONTUL MEU CONTACT

Spalarea Autovehiculelor Colantate

06/25/2020
de catre

Cu excepția cazului în care nu vă pasă de colantul dvs., ați dori întotdeauna să îl păstrați curat și să-l faceti sa arate bine. Este esențial să vă spălați mașina colantata în mod regulat; acest lucru nu numai că va ajuta colantul să arate bine, ci va prelungi și durata de viata a colantului.

In cazul in care calatoriti des în locuri cu o altitudine ridicată sau în zone urbane sau industriale congestionate, trebuie să acordați și mai multă atenție acestui lucru! Pe măsură ce daunele UV și smogul sau poluanții cresc în aceste zone, durabilitatea foliei va fi scurtată dacă nu este bine îngrijita.

Deci, cum putem spăla o mașină colantata în mod corespunzător? Există mai multe modalități cu siguranță. Dar înainte de a încerca oricare dintre ele, trebuie să vă asigurați că ați omis urmatoarele:


Spalarea Automata

Nu este cea mai bună modalitate de curățare a mașinilor colantate, dar poate fi acceptată atunci când nu există o altă cale. Cu toate acestea, spălarea automată oferita de perii va fi un dezastru, deoarece peria ar putea agata cu usurinta marginea foliei, lăsând unele semne semnificative sau chiar provocând zgârieturi si dezlipirea colantului.

Acestea sunt metodele prin care puteti spala masina in siguranta:

Spalare de mana - obiceiul de modă veche este întotdeauna cel mai bun în acest caz: Pre-clătiți autovehiculul înainte de a face ceva. Acest lucru este pentru a evita zgârieturile la suprafață.

Utilizați un burete impreuna cu sapun si apa. Este recomandat să o faceți din partea de sus a autovehiculului până în partea de jos.

Nu frecați dacă nu este necesar deoarece se va produce abraziune. După spălare, clătiți colantul cu apă curată.

Lăsați folia să se usuce natural. Dacă nu puteți aștepta, folositi o racleta de silicon, îndepărtați apa, apoi folosiți o laveta din microfibră sau o laveta moale ce nu zgarie.


Sfaturi

Aveți grijă când curățați marginile pentru a evita dezlipirea. Nu folosiți niciun detergent cu componente abrazive, solvenți puternici sau alcooli.

Testați întotdeauna detergentul înainte de utilizare (într-un loc neconcordant al colantului).


Curatarea Fără Apă

Atunci când mașina ta nu este prea murdară, curatarea fără apă este o alegere excelentă. Exista produse conexe ce vor menține bine nivelul de luciu și performanța colantului dvs. Dar asigurați-vă că le testați înainte de a utiliza pe scară largă oricare dintre ele deoarece va fi un dezastru dacă produsul pe care îl folosiți conține ceară, spoturi lucioase vor apărea apoi peste tot pe colantul dvs.Spălarea Automata

Am menționat puțin mai sus despre aceasta: fără perii. Este acceptabil doar cu spray, deși cum spuneam, spălarea automată nu este cea mai bună alegere atunci când puteti spala de mana. La fel, lăsați colantul să se usuce natural când se face spălarea. Sau folositi o laveta din microfibra.


Spalare Sub Presiune

Aceasta ar trebui să fie ultima metodă cu care puteți veni atunci când nu există altele. Utilizarea unei pompe sub presiune poate duce la efecte negative pentru colant, inclusiv ridicarea marginilor și degradarea suprafetei.


Trebuie să fii extrem de atent și respectând aceste recomandări, dar dacă totuși decizi să folosești această metodă:

Presiunea apei trebuie să fie sub 1200 psi (8 bari sau 84 kg / cm2)

Temperatura apei sub 80 de grade C

Duza trebuie să fie la cel puțin 25 centimetri distanță de margini

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua